måndag 9 september 2013

Välkommen tillbaka!

Hösten är här och kallar efter nya tag och nya utmaningar.
Hoppas ni har haft en riktigt härlig semester som bidragit till att ni är utvilade och redo för va än hösten bjuder på för spännande.
Hösten för oss är en period där mycket händer så därför vill jag passa på och tipsa om uppkommande evenemang.

SEE-Veckan

SEE-veckan handlar om att låta dig känna, prata, smaka, utmana, utveckla och nätverka hållbart under en hel vecka eller bara en kort stund. Veckan formas av en mångfald av arrangörer som bidrar med livskraftiga, kreativa och goda exempel som väntar på att få väcka hållbarhetsfrön i just dig. På länken nedan finner du allt som händer under veckan. SEE inträffar 16-22 september.


Lördagen den 21 september är du välkommen att besöka vårt arrangemang, kl 11-14 står vi på Rådhustorget och bjuder på kaffe och kaka och ger ut tips på hur man kan resa mer hållbart. Under dagen visar vi upp elbild, el-cykel och delar tillsammans med gator och parker ut gratis cykellysen till Umeås cyklister så långt lagret räcker. För de yngre barnen finns även en cykelbana att testcykla på. Ett samarrangemang mellan Be Green Umeå, Gator och parker, Energi- och klimatrådgivningen och Nenet. Arrangemanget är en del av Europeiska trafikantveckan.
Nedan följer Augustimånads diagram, såhär ligger våra deltagare till.