fredag 3 maj 2013

Nu är våren här!

Riktigt härligt att solen börjar titta fram och ger behövande solsken i både kropp och själ. Nu är synpunkterna från perioden på bussen sammanställda och om ni är nyfikna på att se hur det har gått för de andra får ni gärna ladda ner rapporten från denna sida. En summering visar att de flesta tycker att testperioden fungerat bra och att periodkortet inneburit att bilen fått stå i många lägen.

Här kommer sammanställningen av diagrammet för hur ni alla ligger till såhär två månader in i utmaningen. I det lodrätta ledet på diagrammet ser ni ert deltagarnummer och staplarna som anger körda mil visar hur ni ligger till. Ni kan även se hur långt ni har kvar till maxsträckan. Även denna månad har ni jobbat på bra!

Som tidigare nämnts kommer denna månad att tillägnas cykeln som alternativt färdmedel till bilen. Nu är det dags att damma av cykeln och eftersom vi vill att ni cyklar säkert kommer vi att bjuda på en service av cykeln hos utvald cykelhandlare, mer information får ni i ett mail under nästa vecka.